Dobra restauracja to przede wszystkim twardy rachunek ekonomiczny osiągany poprzez zoptymalizowane koszty i odpowiednie przychody.
Prowadzimy doradztwo biznesowe w zakresie gastronomii hotelowej jak i niezależnych lokali gastronomicznych. Doradzamy zarówno na etapie otwierania nowych lokali jak i wspieramy już te istniejące. W zależności od potrzeb proponujemy optymalne rozwiązania w obszarach szkoleń dla pracowników gastronomii, podnoszenia jakości świadczonych usług, kontroli oraz optymalizacji kosztów, marketingu co ma finalne przełożenie na wynik finansowy obiektu gastronomicznego. Poznaj nasze rozwiązania:
Kompleksowe doradztwo podczas otwierania nowych projektów restauracyjnych.
Pakiet usług optymalizujący działalność restauracji w sferach jakościowej, kosztowej oraz przychodowej.
Oferuj swoim gościom to, czego oczekują. Sprzedawaj dania, na których zarabiasz najlepiej.
Szkolenia zwiększające wydajność personelu i podnoszące jakość usług w twojej restauracji
Jeżeli jesteś zainteresowany powiększeniem zysków swojej restauracji bądź otwierasz nowy lokal – skontaktuj się z nami po bezpłatną i niezobowiązującą konsultację.