Kelner skuteczny sprzedawca – profesjonalne szkolenie, które zwiększy przychody Twojej restauracji

Skutecznie stosowane techniki sprzedaży sugestywnej potrafią zwiększyć przychód restauracji nawet o 15%! Pokażemy Twoim pracownikom jak w nienachalny sposób sprzedać dodatkowe produkty, znacząco zwiększając średnią wartość zamówienia.

 

 

Cele i korzyści:

  • Zwiększenie przychodów restauracji
  • Wykształcenie umiejętności rozpoznania potrzeb gości,
  • Rozwinięcie umiejętności technik sprzedaży u pracowników restauracji,
  • Wzmocnienie pewności siebie przy serwisie i sprzedaży,
  • Poprawa standardów i satysfakcji gościa,
  • Poprawa współpracy między pracownikami kuchni i restauracji,

 

 

Szkolenie prowadzi doświadczony trener i praktyk, manager gastronomii trójmiejskich hoteli 5*, Krzysztof Rybacki. Szkolenie odbywa się w Twoim lokalu i podzielone jest na części teoretyczną oraz praktyczną. Dodatkowo zapewniamy darmowe uczestnictwo Szefa Kuchni!

 

Program:

  • Sprzedaż sugestywna w teorii – po co i dlaczego?
  • Podstawy technik sprzedaży – dla chcącego nic trudnego
  • Świadomość kosztowa u pracownika – sprzedaż najbardziej zyskownych produktów
  • Współpraca kelner-kucharz, to się opłaca!
  • Magia słów- czyli jak dobór właściwych zwrotów pomaga sprzedać więcej
  • Upselling i cross-selling – jak to robić ? 12 sprawdzonych technik żeby sprzedać więcej
  • Sprzedaż kompletna. To ma swój schemat!
  • Sprzedać, ale nie za wszelką cenę
  • Praktyczne ćwiczenia z wykorzystaniem nowych technik sprzedaży

 

Wprowadź w swojej restauracji sprawdzone techniki sprzedaży sugestywnej oraz upsellingu i cross-sellingu i zmień swoich kelnerów w mistrzów sprzedaży najbardziej zyskownych produktów!

 

Koszt pełnego wyszkolenia jednego pracownika zaczyna się już od 179 zł*. Po 8 godzinach intensywnego treningu zamiast kelnerów w Twojej restauracji pracować będzie zgrany i zmotywowany Zespół doskonale wyszkolonych fachowców od sprzedaży!

 

zadzwoń 513-825-617

lub

@ NAPISZ

 

* cena netto za 1 osobę przy grupie 10 osób. Przy innej wielkości grupy prosimy o kontakt w celu przygotowania szczegółowej oferty.