Skutecznie stosowane techniki sprzedaży sugestywnej potrafią zwiększyć przychód restauracji nawet o 15%! Pokażemy Twoim pracownikom jak w nienachalny sposób sprzedać dodatkowe produkty, znacząco zwiększając średnią wartość zamówienia.
Cele i korzyści:
- Zwiększenie przychodów restauracji
- Wykształcenie umiejętności rozpoznania potrzeb gości,
- Rozwinięcie umiejętności technik sprzedaży u pracowników restauracji,
- Wzmocnienie pewności siebie przy serwisie i sprzedaży,
- Poprawa standardów i satysfakcji gościa,
- Poprawa współpracy między pracownikami kuchni i restauracji,
Szkolenie prowadzi doświadczony trener i praktyk, manager gastronomii trójmiejskich hoteli 5*, Krzysztof Rybacki. Szkolenie odbywa się w Twoim lokalu i podzielone jest na części teoretyczną oraz praktyczną. Dodatkowo zapewniamy darmowe uczestnictwo Szefa Kuchni!
Program:
- Sprzedaż sugestywna w teorii – po co i dlaczego?
- Podstawy technik sprzedaży – dla chcącego nic trudnego
- Świadomość kosztowa u pracownika – sprzedaż najbardziej zyskownych produktów
- Współpraca kelner-kucharz, to się opłaca!
- Magia słów- czyli jak dobór właściwych zwrotów pomaga sprzedać więcej
- Upselling i cross-selling – jak to robić ? 12 sprawdzonych technik żeby sprzedać więcej
- Sprzedaż kompletna. To ma swój schemat!
- Sprzedać, ale nie za wszelką cenę
- Praktyczne ćwiczenia z wykorzystaniem nowych technik sprzedaży
Wprowadź w swojej restauracji sprawdzone techniki sprzedaży sugestywnej oraz upsellingu i cross-sellingu i zmień swoich kelnerów w mistrzów sprzedaży najbardziej zyskownych produktów!
Koszt pełnego wyszkolenia jednego pracownika zaczyna się już od 179 zł*. Po 8 godzinach intensywnego treningu zamiast kelnerów w Twojej restauracji pracować będzie zgrany i zmotywowany Zespół doskonale wyszkolonych fachowców od sprzedaży!
zadzwoń 513-825-617
lub
* cena netto za 1 osobę przy grupie 10 osób. Przy innej wielkości grupy prosimy o kontakt w celu przygotowania szczegółowej oferty.